Ada Geng Busker Perlukan Tukang Nyanyi ?

0
14

Beberapa kali singgah makan kat food court pasaraya kat Jenjarom, Selangor. Wah, ada team busker lah sekarang kat tempat makan.

Syok juga layan sambil-sambil kan..
Rasa macam nak join acah-acah karaoke je.. hahaha..

Minggu lepas pergi Pantai Morib, ada juga team busker.
Siap pasang khemah besar tu.. dahsyat juga team busker sekarang eh..

Geram juga nak seround dua lagu.
Tapi yelah, suara kita ni takdelah sedap sangat.. segan der.. hahaha 🤣

Ermm.. ada team yang perlukan penyanyi gantian?
Nak join boleh.. 😆😅
Free pun ok, nak belajar menyanyi dengan live band pulak ni.. hihihi 😁

Nah, nombor telefon 0184024608

Portfolio.. hmm.. ok, yang ni boleh?

MASTER LATIF
Pemasar online semenjak 2007. Pakar buat blog/website, produk digital dan pakar edit video (teaser, corporate). Aktif memberi khidmat konsultansi berkaitan kesihatan dan nutrisi semenjak 2013. Terlibat membantu lebih 3000 orang peserta untuk kurus dari rumah (online coaching) semenjak 2015. Sumbangan kepada masyarakat : 1. Sponsor coaching untuk buat blog/website bernilai RM500 (terhad untuk 2000 orang sahaja). 2. Sponsor coaching kurus dari rumah bernilai RM250 (untuk 30orang setiap bulan). Kedua-dua program masih dijalankan. Sila contact jika berminat.

Tinggalkan Jawapan