Coaching Buat Duit Dengan Youtube 2018

PERHATIAN !! Rahsia Sebenar Untuk Naikkan Views Video Channel Youtube, Cara Mudah dan Berkesan Telah Dijumpai..

Khas Untuk Anda Yang Nak Mula
Jana Pendapatan Pasif Dari Google,
Dan Dapat Bayaran Dalam USD Setiap Bulan
Melalui Youtube

Mula sekarang dan nikmati hasil yang berterusan secara pasif dan aktif.

 

Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera.


Saya Latif, seorang kaki buat video, yang telah jana pendapatan ribuan ringgit melalui Youtube semenjak beberapa tahun yang lalu.

Ini salah satu channel Latif,

Boleh semak sendiri di sini : https://www.youtube.com/user/MdLatiffAmran/about

 

Kat sini, Latif akan kongsikan sedikit tentang “Rahsia Buat Duit Youtube”, yang selama ini Latif lakukan sendiri dan tidak pernah didedahkan kepada umum. Kecuali dalam group rahsia yang kecil sebelum ini.

 

Sebelum ni memang ramai yang nak belajar buat income dengan Youtube dari Latif.
Pada Latif, ia mudah cuma Latif belum ada cara yang umum untuk semua orang.

Maksudnya, kalau channel sendiri Latif tau nak buat macam mana.
Tapi untuk newbies, Latif masih perlu cari formula yang paling mudah dan berkesan.

 


Teknik baru, noob pun boleh buat

Latif memang ada buat coaching.
Sebelum ni semuanya PERCUMA sebab Latif sendiri masih nak belajar.

Cuma lebih ramai yang tak buat sampai habis.
Putus kat tengah jalan.

Yelah, bila free.. nothing to lose lah kan.

Senang je tapi tak boleh buat juga.
Jadi, Latif mula fikir dan cuba cara paling senang gila.

So, Latif tangguhkan dulu siapa yang nak belajar tu,
sementara Latif jalankan pilot projek sendiri.

Cuba punya cuba selama berbulan-bulan..

Akhirnya berjaya !!
Alhamdulillah.. dapat tekniknya.

Sampai kalau siapa tak buat ikut konsep ni,
itu sebab tak buat, bukan silap pada teknik.

 

Kenapa Latif cakap macam tu?

Sebab kali ni TOTAL NEWBIE,
yang NOOB pun BOLEH BUAT.

Alhamdulillah, confirmed !! InsyaAllah
Kali ni yakin dah boleh coaching..

Hasil tentu sekali akan berbeza-beza tetapi step by step nya dah ada.

 


Hari tu, ada satu video Latif test khas untuk eksperimen ni.

Dalam 2 minggu je dah dapat 37 ribu views.
Dalam 37 ribu views tu, 36 496 daripada penonton tersebut bukanlah subscribers Latif.

Anggap ia adalah trafik baru.

Maksudnya kalaupun kita asalnya ada 0 subscriber,
kita masih boleh dapat views yang tinggi.

Ini teknik baru.. fresh yang Latif discover dan cubajaya sendiri.

Dan ia meningkat menjadi 100 ribu views dan masih lagi terus meningkat.


Alhamdulillah, Latif yakin teknik ni akan bantu newbies untuk :

 

1. Bermula segera (hari ni belajar, hari ni juga boleh buat).

2. Upload video (walaupun baru satu video), boleh dapat views yang tinggi dalam masa lebih singkat.

3. Teknik evergreen yang umum dan boleh digunapakai berulangkali, pada bila-bila masa untuk apa juga video, channel atau niche.

4. Ada satu niche ni, lebih 300 video (pilihan) sedia untuk digunakan / upload (tiada copyright).
Bila dah upload, boleh terus dapat duit (bagi yang dah activate moneytization).

 

Salah satu niche yang Latif jumpa ni memang tengah hot gila, tambah lagi bila implement teknik ni. Best gila..

Niche ni bermusim, sama macam niche nak musim puasa dan raya macam tu.
Tapi tengah sangat aktif dan “trending” lah orang kata.

Jangkaan Latif, niche yang tersedia lebih 300 video “ready to use” ini ia akan bertahan gila punya aktif dalam sebulan, dan mula berkurangan menjelang bulan kedua sebab tukar mood raya pulak.

Pelbagai niche dan database video yang lain, akan kita discuss dalam group rahsia.

 


Jadi, Latif nak buka kepada 30 orang sahaja buat masa ni.

Sebab teknik ni fresh, Latif nak fokus group kecil yang bersungguh untuk dapat result dan kurangkan kadar persaingan.

Sekarang kosong untuk 27 orang sahaja (3 slot dah reserved).

 

Yang sedia ada ni tinggal buat je (kalau berkenan).
Nak dengan taknak buat je sekarang ni.

Join group je kita terus buat, takde cerita panjang.
First come first serve, fast action fast result ok.

Kalau kat luar, setiap satu tips macam ni lah harganya.

Latif bukan sifu nak caj ribu-ribu,
cuma nak kongsi sedikit sebanyak sebagai seorang kawan sahaja.

Kita sama-sama buat duit dari Youtube.
Tak luak pun duit sesama kita ni. Takde siapa rugi antara kita.

Kalau orang asyik bayar duit ke keluar puluh ribu ratus ribu sehari melalui FB Ads.
Kita pula tarik balik duit USA masuk Malaysia.

Haa.. bagus kan kita ni.
Naikkan ekonomi Malaysia.

 


Potensi

Ini salah satu yang Latif withdraw dari Google Adsense dan dapat hari ni.

POTENSI jana duit dengan Youtube adalah TIADA HAD !!

Latif juga akan kongsikan rahsia Youtuber ini (main game je dapat duit banyak ni) 👇

Ok, pendekkan cerita.

Latif cuma plan untuk ajar kecil-kecilan sahaja dan sangat terhad.

Siapa nak join coaching, belajar buat duit dari Youtube cara mudah dan berhasil
RM370
RM190

RM150 sahaja

27 orang sahaja lagi.

Siapa cepat, dia dapat.

 

Ini adalah yuran komitmen supaya siapa join rasa rugi kalau tak buat gerak kerja.

Latif nak semua orang terpaksa beri komitmen dan buat sebab gila punya simple ni weh tapi boleh dapat hasil yang banyak, insyaAllah.

Belajar sekali dan buat sampai jadi, boleh dapat income pasif seumur hidup tau.

Yelah, upload video sekali je lepas tu selagi video ada orang tengok selagi tu dapat hasil. Walaupun 10-20 tahun akan datang.

Ada video Latif ni, dah 6 tahun pun masih ada yang datang tonton tengok setiap hari dan iklan masih muncul.

 


Ok, untuk sertai group, hubungi Latif sekarang :
masterlatif.com/whatsapp
masterlatif.com/telegram

Atau ; 0184024608

Terima kasih =)

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.