Draf Logo AMG

0
8

Draf Logo AMG

Tengah hari tadi, terfikir untuk buat beberapa channel Telegram untuk AMG.

 

draf logo amg telegram channel photo master latif com md latiff

Bila buat channel, ada pilihan untuk gambar channel.
Haaa.. tak syok lah kan takde gambar. Mesti nak ada kan..

Jadi, sebelum invite (masukkan) orang lain dalam channel baru ni, Latif siap-siapkanlah gambar dulu.MLOG

Hmm.. nak kena ada gambar channel, kenalah juga ada logo ni.
Siapkan sekarang, boleh terus guna kemudian.

Start yang simple dan mudah je dulu.

Buka Photoshop dan terus buat dan hasilnya..

Tadaa..

draf logo amg master latif com md latiff

Ok, kalau nanti-nanti rasa nak ubahsuai lagi ke apa ke.. itu kita buat kemudian.

Sekarang ni,yang penting adakan dulu.

Dah ada ni, baru senang kita nak buat poster-poster untuk channel AMG lain yang dirancang.

BISNES | #masterlatifcom #mlog #AMG #newyearnewmeryg
0184024608 (Latif)

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here