Jana Pendapatan Dengan Shaklee

0
216

Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Jana Pendapatan Dengan Shaklee |

Pendapatan Shaklee – Dream Plan

Doing business with Shaklee is a real deal. Ia adalah sebuah perniagaan yang sebenar.

Shaklee adalah sebuah perniagaan sebenar yang wujudnya keuntungan apabila berlakunya jual beli dan ianya mempunyai kelebihan ekstra apabila dilengkapi dengan pelan berbilang tingkat.

Ya, ia adalah perniagaan dengan kuasa duplication, multiplication.

Kalau dalam bisnes biasa yang tidak berdaftar sebagai syarikat jualan langsung, wujud juga sistem hampir seperti berbilang tingkat cuma dalam bentuk lain iaitu sistem agen.

Ada stokis, ada agen / pengedar, sub-agen.. dan yang terbaru beberapa tahun ini adalah ada dropshipper.

Setiap level agen juga biasanya berbezalah peratus keuntungan.

Keuntungan dan bonus dalam bisnes Shaklee
Pendapatan tahunan peniaga / agen Shaklee mengikut pangkat.

Apa yang menariknya, kita boleh memulakan bisnes bersama Shaklee dengan modal serendah RM65 sahaja. Ini adalah untuk pendaftaran keahlian dan starter kit.

Dapat akses ke laman web yang lengkap dengan sistem shopping cart untuk proses pembelian produk secara online serta untuk memantau agen di bawah kita.

Keahlian adalah percuma jika buat pembelian pada uv yang cukup.

Bisnes Shaklee ini sebenarnya TAK PERLU BORONG DAN SIMPAN STOK. Ia adalah sebuah bisnes jual beli produk yang sangat bagus oleh sebuah syarikat yang kukuh, dikuasakan dengan multilevel dan mengimplentasi konsep dropship.

Bagi anda yang nak guna sendiri, of course jadi ahli dan beli pada harga ahli dan dalam masa sama boleh dapat cashback (bonus).

Saya mudahkan lagi.. dahlah kita beli pada harga ahli, point pembelian terkumpul dapat duit balik.

Ia memang urusan jual beli yang menguntungkan !!

Cuma, satu perkara saya nak tekankan di sini.. sila pilih siapa yang anda mahu jadi mentor anda, upline yang akan membantu anda untuk maju dalam bisnes ini.

Gambar masa di atas pentas semasa Master Shaklee Celebration di Putrajaya.

Macam saya, saya pilih untuk berada dalam satu susur galur jutawan Shaklee yang mempunya kekuatan dalam marketing secara online.

Di atas saya ada susur galur 6 orang jutawan Shaklee (Master dalam Shaklee) yang menjalankan bisnes ini 80-90% adalah secara online.

Jadi, saya dapat ilmu yang diturunkan dan berkembang.

Contoh :
1. Master 1 turunkan ilmu ke master 2.
2. Master 2 guna ilmu dari master 1, combine dengan kekuatan sendiri dan turunkan ke master 3.
3. Jadi, secara umumnya follow master 6 maka dapatlah kombinasi ilmu dari 6 master.
4. Sampai kepada saya samada ianya telah dikembangkan atau telah disimplify kan..
5. Pada masa sama, saya masih boleh berhubung secara terus dengan 5 master lagi yang berada di atas jika nak lebih direct akses.

Amacam? Best ke best?

Dan satu lagi yang best, kawan saya yang jadi Master Shaklee ni buat bisnes ini secara online bermula dengan modal RM65 sebagai ahli dan kemudian berjaya capai income RM50,000 sebagai master dalam tempoh 9 bulan sahaja.

Secara total hanya dari rumah, tanpa staff.. handle sendiri.

Beliau telahpun buat catatan dan strategi tersebut secara detail step by step dan disimpan dalam bentuk pdf sebanyak 613 muka surat.

Ini bukanlah kejayaan secara kebetulan. Ini adalah kejayaan terancang yang boleh diduplikasi.

Tak perlu habiskan semua dalam satu masa, ikut satu persatu.

Dalam banyak-banyak ni, takkanlah satu pun kita tak boleh buat kan~

Kepada anda yang nak buat bisnes Shaklee, ingat ye.. Ini adalah bisnes real dengan sistem dropship. TAK PERLU borong dan simpan bawah katil.

Anda cuma perlu cari mentor yang betul untuk bantu anda bina empayar bisnes anda.

Shaklee is a real business and a real deal.
Wassalam..

Like | Share | Comment
—–

MD LATIFF | SMULE
FB | www.facebook.com/masterlatifcom
IG | www.instagram.com/masterlatifcom
YouTube | www.youtube.com/masterlatif
Telegram | www.t.me/masterlatif (0192910029)

Facebook Comments

SHARE
Previous articleVideo | Pasti Mega -Smule Cover Lirik Lagu
Next articleVideo | Sayap Terluka Panji Lirik Lagu Terbaik Smule Cover

Pemasar online semenjak 2007.
Pakar buat blog/website, produk digital dan pakar edit video (teaser, corporate).

Aktif memberi khidmat konsultansi berkaitan kesihatan dan nutrisi semenjak 2013.

Terlibat membantu lebih 3000 orang peserta untuk kurus dari rumah (online coaching) semenjak 2015.

Sumbangan kepada masyarakat :

1. Sponsor coaching untuk buat blog/website bernilai RM500 (terhad untuk 2000 orang sahaja).
2. Sponsor coaching kurus dari rumah bernilai RM250 (untuk 30orang setiap bulan).

Kedua-dua program masih dijalankan. Sila contact jika berminat.