fbpx

Online Coaching Duit Youtube

 


Dari : MD LATIFF AMRAN

Kepada: Anda Yang Sedang Membaca Dan Berminat Ketahui Rahsia Jana Pendapatan Dengan Youtube

 

Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saya Latif, seorang Youtuber dari Malaysia yang jana pendapatan secara pasif dengan Youtube.

Boleh semak status Youtube Latif di sini:KLIK SINI

 


Ini adalah screenshot projection untuk salah satu channel Youtube Latif.

 

Ini pula adalah screenshot transaksi duit Youtube yang masuk ke akaun bank Latif, di Malaysia.

duit youtube masuk bank Online Coaching Duit Youtube

 

Dan yang ini.. projection akaun Youtube PewDiePie, iaitu Youtuber yang terima bayaran paling tinggi di dunia 2016 & 2017.

duit youtube masuk bank

 

PewDiePie dapat USD15juta hanya dengan upload video main game dan upload video beliau bermain game dan ‘membebel’ kat Youtube.

duit youtube masuk bank

 

duit youtube masuk bank

Check sendiri kat sini :PewDiePie Income

 

Ini pula Ryan, budak kecil baru berusia 6 tahun yang dapat USD11juta tahun 2017.

duit youtube masuk bank

Check sendiri kat sini :Ryan Toys Review Income

Amacam? Banyak kan?

 

Konsepnya mudah je.

>>Upload videoke Youtube dan nanti akan keluar iklan bila orang tonton video kat channel kita.

>> Syarikat yang beriklan akan bayar kepada Google.

>Google bayar andaatas paparan iklan atau bila ada orang klik iklan tersebut.

 

Straight to the point..

>> Saya kongsi, cara saya dan rakan buat duit melalui Youtube. <<
>> Konsep yang mudah dan berkesan, yang anda boleh lakukan sendiri. <<
>> Anda dapat rahsia, bagaimana nak dapat duit Youtube macam ni. <<
duit youtube video 1duit youtube video 2

duit youtube video 3

duit youtube video 4

Pendapatan Google Adsense melalui berterusan seumur hidup selagi ada yang tonton video anda.

 

Contoh video saya ni, dah bertahun-tahun sampai hari ni pun masih aktif ditonton.

lifetime views 1

lifetime views 2

 


Apa Yang Anda Dapat?

Online coaching dalam group dan personal +lifetime support tanpa had masa,
cara yang betul untuk buat duit melalui Youtube.
 

Disediakan video berikut supaya anda boleh tonton berulang kali.
*Modul ini dalam bahasa Inggeris oleh G.Tony.

Modul dan coaching sepenuh dan seterusnya dalam bahasa Melayu oleh saya sendiri.

video dan bonus

 

Dan anda akan diberi akses kepada lebih 347 video tips dan tutorial serta banyak lagi rahsia yang tidak diketahui umum tentang pembinaan kerjaya dan pendapatan melalui Youtube.

 

S: Saya newbie, boleh ke saya buat Duit Youtube ni? Saya tak reti la buat video..
J:Saya tunjukkan rahsia paling gila, yang sebenarnya tak perlu buat atau edit video pun. Guna video orang lain pun anda boleh buat duit.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas coaching Duit Youtube?
J:Ada smartphone? Dah boleh mula. Lagi bagus kalau ada pc/laptop. Ada software dan app PERCUMA. Nak lagi advanced, boleh guna software berbayar tapi tak semestinya perlu.

S: Adakah income saya nanti datang dari program Adsense sahaja?
J:Tidak. Sebenarnya bukan Adsense sahaja, anda jugak boleh terima komisyen dari program Shareable atau program-program affiliate lain termasuk affiliate tempatan seperti Lazada, Zalora dan sebagainya. Buat masa ini, saya share untuk Google Adsense dahulu..

S: Saya jenis pemalu dan tak pernah pun tayang muka kat video. Boleh ke?
J:Anda boleh buat income Youtube ini dengan rakam screen pc anda, rakam anda main game, apps atau reupload video orang lain.

 


Screenshot Pendapatan Google Adsense (Youtube + Blog)

 

[Kemaskini] Bukti Pendapatan Sebenar
Dari Google Adsense

Diskaun70%50%
Untuk Masa Terhad Sahaja!

Siapa cepat dia dapat.

Samada ada lepas ni saya tutup coaching atau..

Untuk masa yang terhad, anda boleh dapatkan coaching buatDuit Youtubepada harga yang murah, dengan diskaun sah untuk masa yang terhad sahaja…

BIASA:

RM500RM370

PROMOSI:

RM150 (habis)

RM250

*contact Latif secara terus di 0192910029 untuk tambahan diskaun RM100

 


Dan satu lagi, lebih 300 video ready to use (sedia guna tanpa perlu edit) yang saya sebutkan sebelum ni hanya bertahan 2-3 bulan dari sekarang.
 

Lepas tu, niche tersebut mungkin akan jadi suam-suam kuku sikit.
Walaupun niche tersebut adalah evergreen tapi waktu puncaknya adalah 2-3 bulan ni sahajadah lebih 10 bulan ia masih salah satu niche paling hot di Malaysia.
 

Lepas ni, kita sama-sama boleh kongsi, borak-borak dan discuss apa sahaja tentang buat duit Youtube selagi mana kita boleh berhubung samada secara personal atau dalam kumpulan.

Join Sekarang dan belajar cara buat duit automatik dan pasif dari Google Adsense, affiliate, jual beli aktif, review atau penajaan (sponsorship) !
S: Ada jaminan?
J:Dijamin 100% yang anda akan :
1. Dapat tips, trik dan strategi berkesan sebagai langkah menjadi Youtubers secara pro.
2. Dapat belajar dan boleh lakukan berulang kali untuk sebanyak mana channel yang anda mahu.
Anda perlu faham bahawa:
Jumlah pendapatan dan tempoh masa adalah bergantung kepada pelbagai faktor.
Hasil adalah berbeza.

Siapa MD LATIFF AMRAN :

Seorang Youtubers Malaysia yang terlibat dengan Youtube semenjak 2011.

Mempunyai Youtube Certified dengan skor 100%.

Youtube Certified adalah persijilan rasmi dari Youtube – perlu melalui ujian kelayakan dan lulus minimum 75%.

Youtube Certified master latif com
Pengesahan Rasmi Dari Youtube

Mempunyai beberapa buah channel Youtube,
di mana salah satu identiti yang didedahkan kepada umum,
mempunyai lebih 100,000 subscribers dengan tontonan lebih 35,000,000 views,
yang semakin meningkat setiap hari.

Online Coaching Duit Youtube


Diskaun70%50%
Untuk Masa Terhad Sahaja!

Untuk masa yang terhad, anda boleh join coaching buatDuit Youtube
dengan diskaun sah untuk masa yang terhad sahaja…

BIASA:

RM500 RM370

PROMOSI:

RM150 (habis)

RM250

*contact Latif secara terus di 0192910029 untuk tambahan diskaun RM100

1. Transfer/bank-in ke akaun di atas.
2. Hantarkan maklumat bayaran / screenshot ke 0192910029.
3. Admin akan dimasukkan anda ke dalam secret group untuk bermula.

Untuk bantuan hubungi: 019-29 100 29

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.