Reupload Video Masih Boleh Dapat Views Tinggi

Reupload Video Masih Boleh Dapat Views Tinggi | Ini adalah perbandingan video saya sendiri.

Video yang contentnya sama tapi saya upload sekali lagi.
Mula-mula, saya tak perasan video ni agak viral sampai 50 ribu views.

Dan saya tak kisah tentang duit yang terhasil masa tu.

Then, akhir tahun lepas saya nak optimize channel saya barulah sedar tentang video ni.

Video yang atas tu, tak boleh moneytize.
Jadi, saya try buat sekali lagi untuk moneytize.

50 ribu mungkin biasa-biasa je kot nak bandingkan dengan banyak lagi video di Youtube tapi dari video macam ni lah sedikit demi sedikit kita akan beri kita duit.

Video yang atas tu masih berjalan dan video kedua ni masih boleh kejar views.
Dan ya, video yang kedua boleh buat duit.

Jadi, apa maksudnya?
Reupload video is still possible to make money.

Facebook Comments

Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *