Reupload Video Masih Boleh Dapat Views Tinggi

Reupload Video Masih Boleh Dapat Views Tinggi | Ini adalah perbandingan video saya sendiri.

Video yang contentnya sama tapi saya upload sekali lagi. Mula-mula, saya tak perasan video ni agak viral sampai 50 ribu views.

Dan saya tak kisah tentang duit yang terhasil masa tu. Then, akhir tahun lepas saya nak optimize channel saya barulah sedar tentang video ni.

Video yang atas tu, tak boleh moneytize.
Jadi, saya try buat sekali lagi untuk moneytize.

50 ribu mungkin biasa-biasa je kot nak bandingkan dengan banyak lagi video di Youtube tapi dari video macam ni lah sedikit demi sedikit kita akan beri kita duit.

Video yang atas tu masih berjalan dan video kedua ni masih boleh kejar views.
Dan ya, video yang kedua boleh buat duit.

Jadi, apa maksudnya?
Reupload video is still possible to make money.

Like | Comment | Share | Subscribe
—–
master latif com md latiff
MD LATIFF | DUIT YOUTUBE | COLLABORATION & SPONSORSHIP
Contact us : 
| facebook.com/masterlatifcom
| instagram.com/masterlatifcom
| youtube.com/masterlatif
| masterlatif.com/whatsapp
| masterlatif.com/telegram

Facebook Comments

SHARE
Previous articleChannel Baru, Video Sikit, Tetap Boleh Dapat Views Banyak | Duit Youtube
Next articleHealing Crisis Adakah Anda Alami Krisis Penyembuhan?

Pemasar online semenjak 2007.
Pakar buat blog/website, produk digital dan pakar edit video (teaser, corporate).

Aktif memberi khidmat konsultansi berkaitan kesihatan dan nutrisi semenjak 2013.

Terlibat membantu lebih 3000 orang peserta untuk kurus dari rumah (online coaching) semenjak 2015.

Sumbangan kepada masyarakat :

1. Sponsor coaching untuk buat blog/website bernilai RM500 (terhad untuk 2000 orang sahaja).
2. Sponsor coaching kurus dari rumah bernilai RM250 (untuk 30orang setiap bulan).

Kedua-dua program masih dijalankan. Sila contact jika berminat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here