Seribu Tahun Takkan Mungkin Cover Smule Terbaik | Video

0
5

Seribu Tahun Takkan Mungkin Cover Smule Terbaik | Video

Di mata mu mencermin kan rindu
Di mata mu adalah kenyataan
Aku tenggelam dalam lautan kasih sayangmu
Tak mungkin akan ku lepaskan ikatan ini

Mendung hitam adalah semalam
Silau mata dari kilauan cinta
Hati ku ini sayang tak mungkin berubah
Selagi kau berpegang teguh pada janji

Setiap kata yang terucap
Setiap nada yang tercipta
Hanyalah untuk mu
Satu tak terpisah

Seribu tahun takkan mungkin
Bisa menghuraikan sebuah
Cinta yang kau beri
Untuk diriku yang pilu

 

Teringat pesan Hazama pada Usop dalam program Mentor yang lebih kurang macam ni bagitau Usop supaya jujur masa menyanyi.

Maksudnya kalau susah, biarlah kalau ekspresi nampak susah pun lagu tu.

Jadi, untuk lagu ni Latif cuba untuk jujur berekspresi.. lol 😝

Muka buruk ke apa ke.. jalan je, takyah cover. Ok, fine.. hahaha.. 😆😂


#masterlatifcom (0184024608-Latif)

#smule

MASTER LATIF
Pemasar online semenjak 2007. Pakar buat blog/website, produk digital dan pakar edit video (teaser, corporate). Aktif memberi khidmat konsultansi berkaitan kesihatan dan nutrisi semenjak 2013. Terlibat membantu lebih 3000 orang peserta untuk kurus dari rumah (online coaching) semenjak 2015. Sumbangan kepada masyarakat : 1. Sponsor coaching untuk buat blog/website bernilai RM500 (terhad untuk 2000 orang sahaja). 2. Sponsor coaching kurus dari rumah bernilai RM250 (untuk 30orang setiap bulan). Kedua-dua program masih dijalankan. Sila contact jika berminat.

Tinggalkan Jawapan