fbpx

Zero Kos Marketing Facebook Page


Dari: MD. LATIFF AMRAN
Perkara: ZeroKos Marketing Berkesan dan Targetted Untuk Facebook Page

Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera..

“Khas untuk anda yang nak dapatkan trafik, reach dan engagementtinggi
di Facebook page anda pada zero kos (tanpa kos iklan).”

 

Ini adalah maklumat penting untuk anda baca sampai habis.

Saya Latif,
seorang internet marketer yang mendedikasikan diri dalam teknik zerokos-marketing semenjak 5 tahun yang lepas.

Saya dah bereksperimen,
serta secara praktikal laksanakan secara berkumpulan teknik zero kos marketing.

Ia adalah salah satu dari berbelas teknik rahsia dalam bisnes melalui pelbagai platform online.

Ramai orang menghadapi masalah dengan algorithma Facebook Page.

Sebahagian pakar FB Ads dan pengguna ads juga kata reach FB Page semakin lama semakin rendah. Iklan pula menjadi semakin mahal.

Untuk ini, pelbagai teknik dan tips baru sentiasa dikejar untuk terus bersama dengan FB Page dan FB Ads.

Sebagai internet marketer yang masih menggunakan FB, saya akui dan faham isu ini.

Cuma saya kurang bersetuju untuk meletakkan diri dalam situasi terlalu bergantung dengan algorithma.

Sebagai pengamal zero kos marketing tegar,
saya terus lakukan apa yang biasa dilakukan iaitu pemasaran tanpa kos iklan.

Facebook page, tetap ada macam biasa.
Cuma tanpa iklan dan tidaklah update terlalu kerap pada waktu itu.

Suatu hari di tahun 2018, saya mula terperasan FB selalu hantar notis memaklumkan bahawa page saya mempunyai reach dan engagement yang tinggi.

Yang lebih menarik lagi, mesej masuk bertalu-talu ke FB page tersebut.

Awalnya saya tak layan langsung kerana page-page tersebut bukanlah dalam perhatian dan fokus marketing saya.

Suatu hari, ada kawan yang minta bantuan untuk saya uruskan iklan mereka di FB.

Saya memang ada kepakaran dan pengalaman dalam FB Ads. Cuma ia bukan fokus utama sebab saya lebih suka Zero Kos Marketing.

Maka, saya terpaksa buka kembali ‘Facebook Business Manager‘.

Dari situlah saya membuka beberapa page saya yang sangat responsive tersebut. Saya semak insight dan lain-lain.

Result sangat bagus walaupun FB Page tanpa iklan.
Barulah saya beri perhatian dan kaji semula apa yang berlaku.

Saya mula melihat menganalisa teknik yang berkesan dari situ.

Kawan-kawan mahukan iklan yang murah dan berkesan.
Kerana mereka hanya mampu keluarkan RM5-RM10 sehari sahaja.

Saya setuju untuk cuba dan bantu.
Dengan syarat, mereka perlu ikut satu teknik yang saya ajarkan.

Mereka wajib ikut apa saya ajarkan sebab saya langsung tak minta upah.

Dan saya tak mampu untuk luang masa terlalu banyak untuk FB Ads mereka setiap hari sebab saya masih sendiri masih perlu lakukan kerja untuk dapatkan pendapatan.

3-4 jam sehari dalam tempoh seminggu dua awal-awal tu, saya masih sanggup.

Untuk berterusan menghasilkan iklan baru, ia di luar batas masa dan tenaga.

Saya hanya akan fokus pada satu dua iklan super murah dan berkesan. Mereka pula wajib gunakan teknik hybrid yang saya hasilkan, sebagai pemangkin formula yang saya cipta.

Kemudian, saya buat dan run kan FB Ads.

Selepas seminggu memantau FB Ads, barulah saya nampak perbandingan antara FB page dengan iklan berbayar dan FB page tanpa iklan.

FB Ads murah dan berkesan dengan Formula Hybrid ZeroKos FBPage

Screenshot terbaru perbandingan FB Page Zero Kos dan HybridWah!! Gila..
Rupanya, guna iklan berkesan pun masih tak dapat lawan FB page dengan zero kos?

Kali ni, ia betul-betul menarik perhatian saya.
Masih sangat jauh bezanya.

Sebelum itu, saya memang ada belajar TEKNIK RAHSIA UNTUK MENGATASI ALGORITHMA MEDIA SOSIAL. Cuma saya belum dapat tune pelaksanaan sebenar secara praktikal.

Rupanya, selama ini saya dah berjaya lakukan teknik itu tanpa saya sedar.

2 FB page (niche berbeza) yang berjaya naik tanpa kos iklan, saya sedang fine tune semula untuk ‘menjual’.

2 FB page lain (niche sama), confirm adalah page yang ‘highly targetted’ dan menjual. Banyak pm nak beli produk yang asalnya saya hanya letak gambar sahaja. Asalnya tiada plan untuk jadi penjual dan tak simpan stok pun.

Masih dapat komen dan mesej dengan trafik percuma sehingga hari ini.

 

1 akaun instagram eksperimen juga, dapat trafik yang tinggi setiap hari.

FB page kawan-kawan yang guna teknik hybrid, berjaya naik dan memberi pulangan jualan berganda lebih dari biasa pada kos RM5-RM10 sehari.

Setelah beberapa bulan ulang dan duplikasi teknik ini, saya sangat yakin ianya berkesan dan boleh juga dilakukan oleh orang lain.

Dengan ini, pada tahun 2019 saya bercadang untuk kongsikan rahsia ini secara terhad kepada 10-20 orang sahaja terutama kepada individu dan syarikat kecil sederhana.

Ia sangat powerful dan terbukti berkesan pada page yang saya uruskan.

Dalam group coaching, saya tunjukkan page tersebut sebagai bukti untuk dilihat, sama-sama analisa dan untuk peserta tiru sendiri.

Hasil tentunya akan berbeza atas pelbagai faktor.

Akan tetapi, formula dan flow nya telah terbukti dengan result berkesan.

Ini salah satu screenshot terbaru 1 iklan yang murah dan berkesan.

FB Ads murah dan berkesan dengan Formula Hybrid ZeroKos FBPage

FB Ads murah dan berkesan dengan Formula Hybrid ZeroKos FBPage

Secara jujur, biasanya saya cuma akan naikkan 1 iklan sahaja.

Saya tak buat banyak iklan untuk slip test atau memilih mana yang terbaik di antara iklan yang ada.

Hanya satu iklan, betul-betul untuk targetted sebaik mungkin dan bantu beri pulangan.

Saya hanya akan hasilkan iklan baru, jika ianya diperlukan.

Macam yang saya katakan sebab khidmat percuma, saya tak mampu nak beri servis banyak iklan, split test dan lain-lain tugasan seperti mana team berbayar lakukan.

Online Coaching Formula Hybrid ZeroKosMarketing FBPage yang targetted dan menjual.

1. Rahsia dan Teknik ZeroKos FBPage
2. Rahsia dan Teknik Ads Murah
3. Formula Hybrid (ZeroKos + Ads Murah)

Zero Kos Marketing Facebook Page Hybrid Ads Murah
3 Asas Teknik Hybrid ZeroKos FBPage

Coaching akan dilakukan di secret group Telegram.

Bukti video (data performance page / insight) yang saya rakam.

Jika anda berminat untuk belajar dan dapatkan teknik ini secara eksklusif, tidak diajarkan di mana-mana seminar, original formula, sila hubungi Latif di 0192910029 sekarang ye.

Ini adalah teknik rahsia yang berkesan dan masih digunakan.

Jadi, kadar persaingan perlu dikurangkan atau diperlahankan selama yang mungkin.

Jika anda bersetuju, sila bank-in atau transfer ke akaun berikut :

Dah confirm nanti, inform Latif di 0192910029 ye.

Terima kasih =)

Yang ikhlas membantu individu dan syarikat kecil sederhana,

MD. LATIFF AMRAN | 0192910029
https://masterlatif.com/zero-kos-marketing-facebook-page/

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.